Du kan ikke handle i privat nettlesermodus

VÅRT TEAM

Regnet fra stifterne og lederskapet i Jeunesse til markedssjefene og alle andre i Jeunesse-konsernet i dusinvis av kontorer over hele verden, er viett lag. En familie. Ett Jeunesse. 

Vi holder vår hovedoppgave høyt i hevd for å støtte Jeunesse-distributørene og deres innsats i første rekke for å gjøre Generation Young til en suksess.

Jeunesse Global Idea Icon
Jeunesse
Grunnleggere

Grunnleggerne av Jeunesse har skapt noe mer enn bare et selskap. Jeunesse – et selskap med en misjon – gir folk en berikende opplevelse for at de skal utvikle troen på seg selv gjennom de erfaringene de får gjennom nettverksmarkedsføring, og hjelpe dem til å oppnå sitt største potensial til å være ledere og å påvirke livet til mange andre.

Jeunesse Global Our Team
Jeunesse Global Our Team

Randy Ray

Grunnlegger - Administrerende direktør

Randy Ray grunnla Jeunesse sammen med Wendy Lewis. Han har eksamen i informatikk og psykologi og har mer enn førti års erfaring innenfor teknologibransjen. Randy har utviklet, solgt og installert utallige maskinvare- og programvaresystemer opp gjennom årene for flernasjonale selskaper og verdensberømte organisasjoner, som NASA, United States Department of Transportation, Intercommunity Cancer Centers of America og Red Lobster Inns of America.

Randy har drevet med direktesalg i tyve år nå, først som deleier i MarketQ, Inc. og nå i Jeunesse sammen med Wendy Lewis. Han har mottatt prisen som Florida Businessman of the Year i 2003 og 2004. Han er oppført i International Who's Who og ble kåret til 2018 Executive of the Year i American Business Awards. Sammen har Randy og Wendy gitt en uovertruffen service og støtte til bransjen med administrativ programvare, provisjonsbehandling og fullstendig kundeservice.

Randy og Wendy har hele tiden skapt en unik forretningsmulighet for tusenvis av Jeunesse-distributører i land over hele verden. Randy har jobbet direkte med store selskaper, konserner og bransjeeksperter og har iverksatt det nyeste nye innen nyskapende teknologi for å øke effektiviteten og oppnå bedre produktivitet. Som et direkte resultat av denne innsatsen har Jeunesse opplevd en rask vekst globalt.

Jeunesse er deres siste triumf og det de ønsker skal være et selskap med en misjon. Selskapet har distribusjon i over 140 land over hele verden og har godt over 30 kontorer over hele verden. Konsernstaben hjelpes av et nettverk av over en halv million Jeunesse-distributører i 215 land og territorier. Selskapet er stolt av å kunne tilby flerspråklig kundestøtte over hele verden, intern frakt, profesjonelle programmerere på stedet og et merkebeskyttet nettbasert administrasjonssystem – Joffice – blant de mange nyskapende produktene som gjør Jeunesse til en ledende merkevare innen bransjen.

Vis mer
Jeunesse Global Wendy Lewis COO One of Direct Selling's Most Influential Women

WENDY LEWIS

Grunnlegger - Administrerende direktør

TREDOBBEL PRISMOTTAKER: DSN MEST INNFLYTELSESRIKE KVINNE INNENFOR DIREKTESALG

Wendy Lewis har bachelorgraden i sosiologi og matematikk fra University of Pennsylvania og en mastergrad i pedagogisk psykologi, statistikk og måling fra Temple University. Hun er svært innflytelsesrik innenfor direktesalg: I 2017 ga Women World Awards Wendy prisene Female Entrepreneur of the Year, Woman of the Year – Lifetime Achievement og Champion of the Year. Åtte ganger har hun mottatt prisen Woman of the Year, tre ganger har hun mottatt en æresbevisning blant Most Influential Woman in Direct Selling fra Direct Selling News, og to ganger har hun mottatt prisene Maverick of the Year og Lifetime Achievement in Business.

I 1985 grunnla hun og Randy Ray det fremgangsrike firmaet AMSC (Automated Medical System Consultants), hvor hun både var president og direktør for kundetjenester, hvor hun hadde ansvaret for opplæringen og støtteaktivitetene. AMSC var godt kjent innenfor medisinalbransjen for å tilby den beste kundeservicen i nettverket av 450 medisinske forhandlere. Firmaet deres var hovedleverandøren innen administrasjon for medisinske praksiser når det gjaldt så vel salg som service åtte år på rad, til de solgte selskapet i 1994.

Nesten tyve år etter at hun startet direktesalgsfirmaet sammen med Randy, først som distributører og deretter eiere av direktesalgsselskaper og støtteselskaper, har paret opplevd at det ene tiltaket etter det andre har blomstret og oppnådd stor suksess.

Blant resultatene som Wendy har oppnådd, er det viktigste for henne, sammen med Randy og Scott, at Jeunesse gir noe tilbake og bidrar til bedre liv for dem som er i nød – med fokus på å hjelpe barn. I 2018 samlet det ideelle foretaket Jeunesse Kids™ inn over 3 millioner dollar for å hjelpe barn og lokalsamfunn over hele verden – doblet så mye som selskapet oppnådde i 2017. Wendy er en av bare tre kvinnelige grunnleggere og har ledet to Inc. 500-selskaper gjennom tyve år. Hun legemliggjør Jeunesses strategi om å skape muligheter for fremgang for alle og dermed oppnå likestilling mellom kjønnene.

Vis mer
Jeunesse Global Scott A. Lewis Executive – Chief Visionary Officer

SCOTT A. LEWIS

Administrerende visjonær direktør

Scott Lewis har en bachelorgrad i psykologi fra Rollins College og en mastergrad i personalressurser. Han kom i kontakt med direktesalg før han var tenåring – og denne livslange eksponeringen har gjort ham unikt kvalifisert til å lede selskapet og fremme Jeunesses misjon om å gi mennesker et bedre liv over hele verden. Før Scott gikk inn i sin nåværende stilling, var han Vice President for Global Operations med ansvar for å utvikle og styrke selskapets globale infrastruktur.

Scotts dokumenterte fremgang er ikke bare imponerende – den er en trendsetter i bransjen. Han har tro på at man skal opprettholde et grunnlag basert på mellommenneskelige forhold som bygger på etiske prinsipper, og han setter hele tiden nye standarder samtidig som han dyrker profesjonelle forhold som bygger på omsorg, til Jeunesse-distributørene. Han er hele tiden fokusert på å effektivisere den internasjonale driftsprosessen og er en utmerket kommunikator. Han har tro på at det som skiller Jeunesse fra andre firmaer som en bransjeledende merkevare, er at organisasjonen prioriterer det å støtte distributørene og lederne ute blant kundene på høyest mulig nivå i deres virksomhet og suksess, noe som igjen bidrar til Jeunesses fremgang.

Scott og kona hans Isabel reiser mye og jobber tett sammen med Jeunesse ledere fra hele verden; begge er ekstremt engasjert for å se til at distributørene trives. Jeunesse er mer enn bare en bedrift, det er en familie. Scotts visjon er ikke bare å opprettholde denne standarden, men å heve den slik at den gjennomsyrer alle fasettene til identiteten og kulturen i Jeunesse.

Vis mer
Jeunesse Global Leadership Icon
Jeunesse
Leder
gruppen

Internasjonal ledelse, en uforliknelig visjon, vekten på resultatene og en tjeners innstilling – lederne våre er utrettelige forvaltere av disse verdiene når de leder Jeunesse og bidrar til vår forpliktelse om å hjelpe Jeunesse-distributørene over hele verden til å oppnå målene sine.

Jeunesse Global Our Team
Jeunesse Global Our Team

Rob Dawson

Administrerende juridisk direktør

Rob Dawson har en bachelorgrad i regnskap og en juridisk doktorgrad fra University of Nebraska College of Law. Han leder den juridiske avdelingen hos Jeunesse, og den ekspertisen han har innenfor direktesalg, gjør ham til en uvurderlig del av Jeunesse-organisasjonen.

Robert hadde en meget suksessfull privatklinikk i 14 år før han sluttet seg til Jeunesse teamet. Sammen med kona Kimberli er han også travel med å oppdra deres to døtre, Lauryn og Kate.

Jeunesse Global Our Team

RYAN OGDEN

Administrerende økonomisk direktør

Ryan Ogden tok sin bachelorgrad i økonomi og mastergrad i regnskapsføring ved Utah State universitetet. Etter studiet jobbet han i noen år hos en av de "Fire store" internasjonale regnskapsfirmaene og fikk en stilling i Japan som Director of International Finance ved et nettverks markedsføringsfirma. Senere returnerte han til USA for å fortsette å arbeide innen den samme industrien.

Ryan tok med seg utrolig mye erfaring til Jeunesse og er glad i den personlige touchen som nettverk markedsføringen bringer med seg. Han og kona Rochele trives med å oppdra sine fire sønner sammen. Når han har tid liker Ryan også å delta i diverse sportsaktiviteter, slik som basketball, tennis og vannski.

Vis mer
Jeunesse Global Our Team

MARK PATTERSON

Administrerende markedsførings direktør

Mark er en prisbelønnet leder som levendegjør varemerket Jeunesse.

Tre ganger har Mark vunnet prisen Stevie® Award som Marketing Executive of the Year i både American Business Awards og International Business Awards, og han er helt eksepsjonell når det gjelder hvordan han bidrar til å lede merkevarer og designfirmaer som er verd milliarder av dollar. Han er kjent som en nyskapende merkevarespesialist innen bransjen, hvor han bidrar til at merkevarer oppnår dominans i markedet mens han utformer dusinvis av prisbelønte markedsføringskampanjer over hele verden.

Han har en klassisk opplæring i merkevareforvaltning gjennom en tradisjonell skolegang ved University of Utah i tillegg til praktisk erfaring. Mark bringer med seg nesten tyve års erfaring i direktesalg med erfaring fra ledende stillinger i flere internasjonale selskaper, inkludert lanseringer og reposisjonering av flere produkter i mangemilliondollarklassen, fotograferinger og foredragsoppdrag rundt om i verden og utallige anerkjennelser.

Hans kompetanse består av en omfattende palett av markedsføringsstrategier og merkevarebygging, inkludert kreative tjenester, reklame, markedsføring, sosiale medier, optimalisering av søkemotorer, forskning og utvikling av nye produkter for globale merkevarer. Mark bruker talentene sine til mer enn bare å utvikle et varemerke. Han har stor påvirkningskraft når det gjelder å skape og definere en bedriftskultur.

Marks driftighet motiverer resultatorienterte grupper som utmerker seg ved å sette høye standarder, og som har vunnet over 500 priser for alt fra grafisk design og kampanjer på sosiale medier til arrangementer som ikke har sin like, programmer for videoproduksjon og videokommunikasjon, samtidig som de tar hånd om individuelle varemerker og arbeider for å bevare integriteten til hovedvaremerket.

Mark er en hengiven far til fire, en musikkelsker, feinschmecker, globetrotter og engasjert liventusiast.

Vis mer
Jeunesse Global Our Team

DENNIS WINDSOR

Administrerende utviklingssjef direktør

Dennis er en høyt ansett, erfaren leder med over 36 års erfaring og en imponerende merittliste i bransjen, blant annet som medgründer i oppstarten av et vellykket direktesalgsselskap i 2011. Dennis er en energisk og inspirerende leder som er svært dyktig på å skape rask vekst i salgsorganisasjoner. I tillegg til lederrollen i bransjen, er Dennis også en bestselgende forfatter, anerkjent rådgiver og populær foredragsholder og coach.

Dennis er et viktig tilskudd til Jeunesse-familien og lederteamet. Han tar med seg bred kompetanse, erfaring og integritet som passer som hånd i hanske med våre målsetninger og verdier. Som utviklingssjef blir Dennis ansvarlig for å hjelpe Jeunesse-familien med å fortsette veksten både nasjonalt og internasjonalt, med et spesielt fokus på å utvikle ledere.

Vis mer
Jeunesse Global Our Team

BILL HARRIS

Chief Technology Officer

Bill har 30 års erfaring innen informasjonsteknologi bak seg og bidrar til å holde Jeunesse i forreste rekke. Han er en gründer som har utviklet programvare siden 1985. Tidligere har han fungert som konsernsjef for et vellykket selskap i Orlando for utvikling av internettjenester og programvare.

Han har utviklet mobile apper og avanserte PCI-kompatible programvareløsninger for en rekke bransjer, inkludert departementer, byggefirmaer, helseinstitusjoner og firmaer innenfor direktesalg.

Bill begynte å jobbe for Jeunesse Founders i 2006. Han har samlet en fantastisk gruppe av teknikere som holder Jeunesse i forkant av teknologien med prisbelønt programvare, mobile apper og en global plattform som alltid er tilgjengelig. Før Bill bosatte seg i Orlando, studerte han ved Campbell University og tjente i 10 år som offiser i den amerikanske hæren. Han har vært gift med sin vakre kone Julie i mer enn 40 år. De har to barn og fire barnebarn.

Han er preget av en lederstil som legger vekt på praktisk erfaring og samarbeid, som inspirerer og utfordrer gruppen, samtidig som den sørger for at organisasjonens teknologisyn samsvarer med dens forretningsvisjon.

Vis mer
Jeunesse Global Founders Icon
Jeunesse
Marked
Presidenter

Markedsføringsdirektøren ved Jeunesse anvender et vell av erfaring og nøye innsiktfor å hjelpe distributørene i regionene deres med å oppnå sitt maksimale potensial. Uansett om markedsføringsdirektørene holder seg i fremste rekke ved et arrangement, eller de hjelper til bak scenen, er de helt uunnværlige over hele kloden.

Jeunesse Global Our Team
Jeunesse Global Our Team

ROBIN LEE

President for Folkerepublikken Kina, Hongkong, Macao og Taiwan

Bygg et prosess- og resultatorientert team med samarbeid og tillit som kjerneverdier.

Med over 25 års erfaring innen direktesalg har Robin skapt en suksessrik karriere med spesifikke, konsekvente strategier og effektive markedsføringsteam. Han resultatorienterte innstilling gir et godt bilde på den gode lederen han er, for ikke å snakke om evnen til å tilpasse seg markedsendringer og muligheter med innovative markedsføringsmodeller.

Han har tidligere hatt lederstillinger i to store internasjonale banker, der han hadde ansvaret for administrative tjenester, salg og global markedsføring. I tillegg til å utvikle langvarige forhold til kundene, har han vist seg som en god og innovativ leder. Han er flere ganger utnevnt til årets leder, og har fått anerkjennelse for markedsførings- og opplæringskonseptene sine.

Som president for Stor-Kina har Robin ansvaret for driften, distributørene, markedsføringsopplæring og kundeservice. Under hans lederskap har selskapsledelsen gjort en enorm jobb med å støtte Jeunesses distributører, med et kompromissløst mål om å gi den beste servicen i Stor-Kina.

Jeunesse Global Robin Lee President of Greater China

Vis mer
Jeunesse Global Kyle Copeland President of Europe

KYLE COPELAND

President of Europe & Middle East

Kyle har en bachelorgrad i regnskap fra Brigham Young universitetet og en MBA fra universitetet i Sør-Florida. Han fikk sin CPA og jobbet i flere år i et av de "Fire store" internasjonale regnskapsfirmaene. Etter at han ble CFO i en velkjent nettverksmarkedsførings bedrift ble Kyle introdusert for direktesalgsbransjen og han har vært del av denne industrien siden.

Kyle har jobbet med noen av verdens mest innflytelsesrike og lukrative nettverksmarkedsførings bedrifter. Han har hjulpet flere av disse bedriftene til å utvide til flere steder verden over og har fasilitert utviklingen av et firma til mer enn 60 land verden over. Som president for Europa, lager Kyle levedyktige strategier, leder operasjoner, og støtter rekrutteringstiltak for distributører. Selv om Kyle nyter de analytiske delene av jobben sin er han også lidenskapelig når det gjelder den daglige interaksjonen med Jeunesse lederne og å hjelpe dem med veksten sin.

Jeunesse Global Kyle Copeland President of Europe

Vis mer
Jeunesse Global Katy Holt-Larsen President of North America

KATY HOLT-LARSEN

President of North America

Katy har en lidenskap for sunn livsstil koblet sammen med livslang læring og utvikling av flere inntektsstrømmer, noe som passer som hånd i hanske med Jeunesse. Hun begynte på sin ferd innen direktesalg i 1994, da hun og ektemannen ble distributører og bare la sin elsk på bransjen. Denne erfaringen ga henne mot til ikke bare å håndtere det daglige arbeidet mens hun tok seg av barna sammen med mannen, men også å sette drømmene sine ut i livet.

Katys fremgangsrike karrière er basert på et vell av forretningserfaring og en unik evne til å lytte og balansere distributørene spesifikke behov med selskapets krav. Hun har en mastergrad i organisasjonsatferd fra Brigham Young University og har ledet utviklingen og gjennomføringen av forretnings- og feltstrategier, markedsvekst og ekspansjon, iverksetting av kunnskapshåndtering, ledelse av ideelle organisasjoner og løsninger for ledelsesutvikling for Fortune 500-selskaper og direktesalgsselskaper i global markeder.

Katy har i sine ledende stillinger innenfor direktesalg utvist en egen evne til å oppflamme felten, øke rekrutteringen av og lojaliteten til distributører og kunder og etablere en kultur som ikke bare varer, men som blomstrer. Hun har jobbet tett med felten og feltledere om å levere strategier, kampanjer, opplæring, arrangementer og anerkjennelser for å hjelpe grupper å vokse over hele verden.

Hennes lidenskap og engasjement har bare vokst opp gjennom årene, siden hun har en førstehånds erfaring med hvordan denne bransjen endrer livet til mennesker. Hun elsker å hjelpe folk med å gjenvinne drømmene sine og deretter å handle for å nå dem. Hennes sterke engasjement for å lytte gjør det mulig for henne å se hva som er mulig, og så tenne denne visjonen hos andre. Katys evne til å gi inspirasjon til visjon og bygge tillit kultiverer vellykkede grupper og bedriftsvekst.

Katy er gift og har to barn. Hun og familien elsker fjellklatring, å reise rundt i verden, en god latter, god mat og å gjøre en forskjell i livet hos menneskene rundt dem.

Jeunesse Global Katy Holt-Larsen President of North America

Vis mer
Jeunesse Global Kyle Copeland President of Asia Pacifica & Africa

ROY TRUETT

President of Asia-Pacific & Africa

Roy er en energisk og dyktig leder innenfor strategisk og taktisk planlegging for salgsvekst og generell selskapsvirksomhet og salgsstrategier. Roy har 20 års erfaring i bransjen og har ansvaret for å lede en langsiktig strategisk planlegging, generere salg og oppnå en lønnsom vekst i tillegg til at han tar seg av den daglige ledelsen av Afrika og den asiatiske stillehavsregionen.

Han har jobbet i ledelsen av flere direktesalgs- og næringsvirksomheter og har hatt ansvaret for utvidelsen av en organisasjons internasjonale marked til 250 millioner dollar i salg. I løpet av hele karrièren har han også innehatt stillingen som systemsjef, teknisk direktør og direktør for internasjonal virksomhet.

Som leder av en stor region har Roy utviklet sin fremragende analytiske evne og sin sterke forretningskløkt og finansielle teft sammen med sin erfaring med å ha ansvaret for de viktige fagområdene IT, drift og styring av forsyningskjeden, datalagring, programutvikling, prosjektledelse, internasjonal utvikling og prognoser. Han sørger for oversikten over driften, inkludert økonomi, produktutvikling, distribusjon, personaladministrasjon og IT.

Roy har tro på å bygge relasjoner ute i felten og å jobbe sammen som et lag. Han elsker å hjelpe distributørene, og han viser sin tjenende ånd ved å hjelpe andre å oppnå de målene de stiller.

Roy har en forkjærlighet for friluftsliv. Han går på ski og kjører snøscooter og terrengsykkel. Han elsker båtlivet og stort sett alt som fører ham ut på eventyr.

Jeunesse Global Roy Truett President of Asia Pacifica & Africa

Vis mer

David Nakajima

PRESIDENT I JAPAN

David har bachelorgrad i liberale studier fra Oregon State University, og han gikk det internasjonale programmet på Waseda University, der han tok hovedfag i internasjonale studier og økonomi. Etter studiene ble han involvert i salg, markedsføring og ledelse hos flere globale varemerker i idretts- og treningsbransjen. Jobben brakte ham fra USA til Europa.

På slutten av 90-tallet ble han Japan/Asia-Stillehavets representant for verdens største varemerke innen salg av spesialutstyr til idrett, og var basert i Tokyo. Etter flere lederjobber ble han President og Representative Director for et nettverksmarkedsføringsselskap i 2001, der han hadde ansvaret for alle forretningsaspektene, med fokus på salg, markedsføring og nettverk.

Under Davids ledelse økte selskapet det årlige salget til over 150 millioner amerikanske dollar. I 2004 lanserte han et lederkonsulentfirma som fokuserte på å hjelpe bedrifter som ønsket å starte eller omstrukturere drift i Japan, og flere av klientene kom fra direktesalgsbransjen. I over seks år ledet David distributør- og salgsavdelingen i et nettverksselskap som Vice President, med over 100 milliarder yen i årlig salg. Han har også vært leder for Japan og Nord-Asia for et globalt IT-firma.

Som Jeunesses president i Japan har David ansvaret for drift, distributører, kundestøtte, markedsføring og opplæring i regionen. Han anser det som viktig å kommunisere godt med sin «upline», lære opp teamet sitt og pleie forholdene til distributørene i Japan og resten av verden. Lidenskapen hans er å hjelpe andre med å oppnå noe de ikke trodde de klarte, og å se at distributører og teammedlemmer lykkes og utvikler seg.

David ble født i Hyogo-prefekturet i Japan, og vokste opp og tok utdanning i Nordvest-USA. Dette ga ham en unik forståelse av kulturene og skikkene i både Japan og USA. Han har både engelsk og japansk som morsmål. Han er bosatt i Tokyo.

Han største meritt er forholdet til Kumiko, som han har vært sammen med i over 20 år. Han er blant annet interessert i reising – spesielt flyreiser – biler og matlaging.

Vis mer

Jeunesse Global Advisory Icon
Jeunesse
Scientific Advisory
Board

Ekspertene våre støtter utviklingen, formuleringen og uttestingen av våre innovative Y.E.S. Youth Enhancement System-produkter. Hvert styremedlem bringer en unik bakgrunn og kunnskap inn i Jeunesse.

Jeunesse Global Our Team
Jeunesse Global Our Team

NATHAN NEWMAN, M.D.


Dr. Nathan Newman er en lege som kommer fra en familie med internasjonalt prominente leger og bærer med seg en viktig arv. Han er en verdenskjent kosmetisk kirurg med en godkjent og respektert kosmetisk kirurgisk klinikk i Beverly Hills, California. Hans lidenskap, ekspertise og opplæring er det som gjør han til en medisinsk talsmann og rådgiver for Jeunesse.

Dr. Newman er dedikert til å gi den beste, tilgjengelige pleien og å gi pasientene sine mest mulig informasjon om de siste utviklingene innen det kosmetiske kirurgiske området. Han bruker også den samme tilnærmelsen når han assisterer våre selvstendige distributører for å bygge opp bedriftene sine til suksessfulle bedrifter. Han gjør dette ved å gi en opplæring med høyest mulig kvalitet og den mest oppdaterte informasjonen til våre selvstendige distributører. Denne kritiske, verdifulle servicen har hjulpet til med å få en verdensomspennende erkjennelse av Jeunesse, slik at den er blitt den hurtigst voksende, livsendrende muligheten i dagens marked.

Dr. Newman tenker originalt og innovativt, og jobber alltid for å utvikle nye og bedre metoder for å oppnå naturlige kosmetiske resultater som gir minimal risiko og maksimale fordeler. Han er hjernen bak hudpleieserien Luminesce, som var starten på Jeunesses Y.E.S. Youth Enhancement System.

Dr. Newman har fått opplæring hos flere prestisjetunge medisinske institutter i de Forente Statene. Etter å ha blitt utdannet hos Albert Einstein College of Medicine i New York City, fullførte han praksisen sin i indremedisin hos UCLA-VA Medical Center i Los Angeles. Han fortsatte utdannelsen sin med en spesialisering innen dermatologi hos Cook County Hospital i Chicago og fullførte en spesialisering gjennom American Academy of Cosmetic Surgery i Riverside, California. Han er sertifisert innen dermatologi og spesialisert i kosmetisk kirurgi.

Som en del av hans filosofi om å lære opp pasientene sine skriver Dr. Newman månedlige artikler i LA Health News magazine. Han har blitt publisert i mange prestisjetunge medisinske blader og har vært taler på utallige medisinske kongresser. Han har ofte vært på tv og radio for å fortelle om de siste utviklingene innen kosmetisk kirurgi. Han har blitt erkjent av Cambridge Who's Who for sitt lederskap, engasjement og entreprenørskap som en kosmetisk kirurg.

Vis mer
Jeunesse Global Our Team

WILLIAM AMZALLAG, M.D.


Director of Product Sciences.
Dr. William Amzallag ble utdannet innen anestesiologi og intensivmedisin og kinesisk medisin ved Montpellier universitetet i Frankrike. Han har tiår med erfaring innen den medisinske industrien i tillegg til 14 års bakgrunn innen nettverk markedsføring. Han har ledet en suksessfull privatklinikk i Sør-Frankrike. I tillegg har Dr. Amzallag erfaring i rekruttering, salg og markedsføring, produksjon, utformingen av formler, lovmessige og produktvarslinger og kundeservice.

Dr. Amzallag har blitt en del av Jeunesse-teamet, og han er en mann av mange talenter. Han fungerer som medisinsk talsmann og rådgiver for EU. Han har bred vitenskapelig og forretningsmessig erfaring innen alle områder av ernæring og hudpleie, inkludert, men ikke begrenset til forskning og utvikling. Han snakker også flytende fransk, engelsk og spansk.

Dr. Amzallag blir drevet av innovative konsepter som er relatert til helhetlig og vestlig medisin, kosttilskudd, vektkontroll og kosmetikk. Han har vært vise-president og daglig leder for diverse kjente nettverk markedsføringsbedrifter i Europa.

Vis mer
Jeunesse Global Vincent C. Giampapa, M.D

VINCENT GIAMPAPA, M.D., F.A.C.S.


Vincent C. Giampapa, M.D., er en sertifisert plastisk rekonstruktiv kirurg og assisterende klinisk professor innen plastisk og rekonstruktiv kirurgi ved universitetet for medisin og tannpleie i New Jersey.

Han er også direktør for Plastic Surgery Center Internationalé og The Giampapa Institute for Anti-Aging Medical Therapy i Montclair, New Jersey. For øyeblikket er han medisinsk talsmann og rådgiver for Jeunesse, men han har tidligere jobbet som rådgiver for NASA.

Dr. Giampapa har tatt medisinutdannelsen sin ved Mt. Sinai Medical School i New York, New York. I fullførte medisinutdannelsen sin med praksis innen plastisk kirurgi og har hatt et år med mikrokirurgi og hånd hos New York University Medical Center. Han er medlem av the American College of Surgeons og har tidligere vært forsker hos andre prestisjetunge institutter slik som Columbia Presbyterian Medical Center i New York City, New York.

Dr. Giampapa er en pioner på området sitt. Han er en av de første sertifiserte leger innen anti-aldring i verden og internasjonalt erkjent som en innovatør innen nye kosmetiske og kirurgiske teknikker og instrumenter. Han er en av grunnleggerne av the American Academy of Anti-Aging Medicine og var den første presidenten til the American Board of Anti-Aging Medicine. Dr. Giampapa har fått tildelt mange patenter fra staten i USA for unike celledyrkingsteknikker og for nye medisinale transportsystemer og utformingen av kirurgiske instrumenter.

r. Giampapa har blitt publisert i mange akademiske blader, inkludert Annals of Plastic Surgery, Journal of Plastic Reconstructive Surgery, Journal of Reconstructive Microsurgery, og Journal of Anti-Aging Medicine. Han er forfatteren av den første og eneste medisinske studieboken om anti-aldringsmedisin og aldringsmanagement for estetiske kirurger. Han har skrevet fem bøker, inkludert: Breaking the Aging Code and The Anti-Aging Solution: 5 Simple Steps to Looking and Feeling Young. Dr. Giampapa har vært i utallige nasjonale blader, radio- og tv-programmer, inkludert CNN, WABC-TV, Fox News Channel, Geraldo, Joan Rivers, Phil Donahue og Anderson Cooper.

Vis mer
Jeunesse Global Donna Antarr, M.D.

DONNA ANTARR, M.D.


Dr. Antarr har alltid hatt en lidenskapelig interesse for både vitenskap og det å hjelpe mennesker til å føle seg naturlig sunne og sterke. Hun ble først utdannet innen ballet ved New York High School of Performing Arts og fortsatte som profesjonell ballettdanser under medisinstudiet.

Dr. Antarr bestod summa cum laude i BA (honours curriculum) ved Hunter College i New York City. Hun tok alle de obligatoriske fagene innen matvitenskap og registrert ernæringsfysiologi programmet, men valgte i stedet å søke seg til medisinstudiet. Hun avviste studieplassene ved Harvard og Johns Hopkins, de to beste medisinstudiene i landet, og valgte i stedet universitetet i California; San Diego School of Medicine (UCSD School of Medicine). UCSD School of Medicine er også et av landets beste medisinstudier, og har den tilføyde verdien at den har en kultur med fysisk aktivitet og en sunn, utendørs livsstil.

Etter at hun bestod studiet og praksisen, begynte hun en klinikk i San Diego. Hun fokuserte på en mer preventiv tilnærming av helse; en radikal idé den gang: Preventiv og foryngende medisin. Dette inkluderte opplæringen av hennes pasienter i et riktig kosthold, fysisk aktivitet og riktig bruk av kosttilskudd. Mens hun hadde klinikken sin fullførte hun en mastergrad i treningsfysiologi, ble en sertifisert treningsspesialist fra the American College of Sports Medicine og ble invitert til og deltok i the Honor Society of Phi Kappa Phi. Senere fullførte hun en treårs spesialisering innen psykiatri ved UCSD, som tilføyde sinn-kropp forbindelsen til klinikken hennes.

Dr. Antarr er også den eneste kvinnelige legen som har vært medlem av den medisinske rådgivningsgruppen i en milliard-bedrift innen helse og velvære. Hun utførte en preklinisk studie for deres naturlige produkter for vekttap og brukte "føl deg fantastisk" konseptet som klinikken hennes hadde innlemmet. Som visepresident for produkttrening og -utvikling hos en ernæringsbedrift publiserte hun den første studien om stamcelleernæring.

Dr. Antarr blir ofte spurt som offentlig taler. Hun har betatt publikum på mange tusen samtidig og har blitt spurt som gjestetaler på utallige seminarer og konferanser verden over. Hennes medisinske ekspertise går over mange forskjellige emner som er relatert til naturlig oppnåelse av velvære og foryngelse av sinnet og kroppen.

Vis mer

Luis Martinez, M.D.


Dr. Luis Martinez er spesialist på forebyggende, regenerativ og aldringsforebyggende medisin. Han er kjent for sin ekspertise innen regenerative, hormonelle og ernæringsmessige teknikker som kan reparere og gjenopprette cellefunksjoner samt øke menneskers forventede levetid.

Som vitenskapelig rådgiver i Jeunesse fokuserer Dr. Martinez på Latin-Amerika. Her bruker han ekspertisen sin til å bidra til utvikling og vekst i selskapet og dets innovative produkter.

Han har private praksiser i Puerto Rico og det kontinentale USA, og er tilknyttet Puerto Ricos Ponce School of Medicine. Han jobber også som biomedisinsk konsulent, internasjonal foredragsholder og klinisk forsker.

Vis mer

Christian Drapeau, MSc.


Christian Drapeau er en stamcellespesialist som har fått verdensomspennende anerkjennelse for sitt arbeid innen regenerativ medisin og velvære. Han er utdannet ved McGill University, med bachelor- og mastergrad i nevrofysiologi.

Forskningen hans inkluderer en unik studie av plantestoffers påvirkning på hjernen, hvilket ledet til hans ekspertise innen plantebasert stamcelleforskning. Han er kjent for å ha oppdaget, forsket på og utviklet planteekstrakter som støtter kroppens naturlige, regenerative potensial.

I tillegg til jobben som Jeunesses vitenskapelige rådgiver, reiser han verden rundt for å oppdage og forske på planter, utvikle velværeprodukter og holde foredrag. Han er en bestselgende forfatter og snakker flytende engelsk, fransk og spansk.

Vis mer
Jeunesse Global Our Team

Hos Jeunesse leder vi med hjertet, og vi forsøker alltid å gjøre det vi kan for andre. Dette har gitt oss en kultur som gjør oss til et selskap som ligger langt fremme på innovasjon, og som endrer livene til mennesker over hele verden.

Jeunesse Tour

Det neste

ØKONOMISK
BELØNNING