Du kan ikke handle i privat nettlesermodus
Jeunesse Global Corporate logo

Vår Historie

Et team. En familie.
Et Jeunesse

Jeunesse Global Our Story

Vår kollektive misjon er å endre menneskers liv ved å gjøre Jeunesse til en anerkjent merkevare som finnes i alle hjem verden over.

Jeunesse oppstod i hjertene og sinnene til visjonærene Randy Ray og Wendy Lewis.

Randy og Wendy hadde begge pensjonert seg etter stor suksess med mange andre selskaper, men de gjorde comeback og lanserte Jeunesse 9. september 2009, klokken 9 på kvelden. Tallet 9, som står for et langt liv, representerer grunnleggernes ønske om å leve, ikke bare overleve.

I sin iver med å dele sine revolusjonære foryngelsesprodukter med verden, har Randy og Wendy satt opp en av de mest lukrative provisjonsplanene innen direktesalgindustrien. Resultatet har blitt: en banebrytende, global plattform som har utnytter kraften av teknologien for å dele innovative produkter, opplæring og støtte.

I dag hjelper tusener av mennesker verden over til å skrive historien vår. Sammen skaper vi en global bevegelse som gir mennesker styrken til å benytte sine maksimale muligheter - uansett alder, rase, rang eller lønn. Historien vår har bare så vidt akkurat begynt.


Vi er Jeunesse. Vi er den Yngre Generasjonen.

VÅRT MÅL


Jeunesse familien har en positiv innflytelse på verden ved å hjelpe mennesker til å se & føle segyngre, mens de styrker hverandre i å frigjøre sine muligheter
Industri Innovatører
Jeunesse Global Randy Ray CEO and Founder

Randy Ray

“Jeg tror at det er vårt ansvar å gi mennesker de redskapene de trenger for å kunne tjene til livets opphold og bygge drømmene sine.”

Jeunesse Global Wendy Lewis COO One of Direct Selling's Most Influential Women

Wendy Lewis

“Vi ønsker at kundene våre skal føle seg bra, leve lenger og nyte livet.”

Jeunesse Global Randy Ray CEO and Founder

Scott Lewis

«Jeunesse-familien skaper en global bevegelse av likesinnede ledere, som har den samme visjonen og et felles mål om å utgjøre en positiv forskjell i verden.»

Vi er utrolig stolte av distributørene våre som er godt representert verden over. Distributørene våre betyr alt for oss fordi de er familie.