Du kan ikke handle i privat nettlesermodus

 

Jeunesse Global Travel Stamps

FÅ STEMPLENE DU KAN SKRYTE AV, I PASSET.

Distributørene til Jeunesse® er fylt med en vitalitet og livsstil som gjør at de kan nyte livet i fulle drag. Vårt mål er at Lifestyle Rewards-reisene våre vil bidra til at medlemmene av Generation Young® virkelig kan nyte Jeunesse-livsstilen i fulle drag, en livsstil som drives av mottoet vårt:SE UNGDOMMELIG UT. FØL DEG UNGDOMMELIG. LEV UNGDOMMELIG.

Vi hos Jeunesse vet at fordelene med å være en selvstendig næringsdrivende inkluderer friheten til:


  • å utnytte muligheter utenfor en tradisjonell 9-til-5-jobb
  • å utforske verden utenfor vår lokale bakgård
  • å skaffe seg nye minner sammen med venner og kolleger

Hvert år belønner vi Jeunesse-distributørene som har oppfylt visse imponerende kvalifikasjoner gjennom sitt virksomhetsbyggende arbeid, med muligheten til å oppleve denne friheten på en virkelig drømmereise. Våre luksuriøse Lifestyle Rewards-reiser går til berømte og eksotiske reisemål og tilbyr enestående innkvartering og en rekke aktiviteter slik at distributørene kan utforske lokalområdet sammen med sine meddistributører og familier. Som en del av aktivitetene får gjestene oppleve Jeunesse Lifestyle gjennom unike og eksklusive merkevare- og destinasjonsopplevelser.


Like unike som det distributørene våre er, er Lifestyle Rewards-reisene våre også like forskjelligartede! Parallelt med at våre virksomhetsbyggere stadig hever stangen med prestasjonene sine, må vi også gjøre det samme med våre prestisjefylte reisemuligheter. Lifestyle Rewards-reisene inkluderer:

SALES

incentive trips

Våre salgsincentivreiser gir alle distributørene hos Jeunesse muligheten til å oppfylle visse kvalifikasjoner og oppnå en førsteklasses tur til et reisemål i verdensklasse. I løpet av kvalifikasjonsperioden kan distributørene kvalifisere seg ved å samle reisepoeng (alle rangeringer), Cycle-kvalifikasjon (Safir-rangeringen og under) og Director-kvalifikasjon (Ruby-rangeringen og over).


Kina: Sydney 2018

Med sine storslåtte strender, flotte havneområde og ikoniske operahus er Sydney en av destinasjonene som mennesker verden over drømmer om å reise til. 6000 av våre distributører i Stor-Kina var fordelt på over 20 hoteller, og fikk oppleve en herlig tur med utallige «Snapchat-øyeblikk». Den mest minneverdige delen av luksusturen «down under», var deltakelsen på en rekordsettende gruppeklatring på Sydney Harbour Bridge. Dette var virkelig en opplevelse – og en utsikt – som kunne ta pusten fra hvem som helst!


Latin-Amerika: VIVA Jeunesse 2018: Orlando

Våre latinamerikanske distributører møtte mannsterkt opp til «verdens fornøyelsesparkhovedstad». Orlando var det perfekte stedet å arrangere eventen, og deltakerne fikk billetter til alle de fire store Disney-parkene i byen. Gleden og spenningen fortsatte med mat og underholdning i verdensklasse, blant annet en VIP-opplevelse av det nattlige fyrverkeriet ved Epcot-senterets World ShowPlace. Uken ble avsluttet med en spesialomvisning i Jeunesse World Headquarters, en avslutningsfest og en ekstra dag i Disneyland.


Asia-Stillehavet og Afrika: Vancouver 2018

Skjønnhet, en rik, flerkulturell historie, herlig mat og grønne, frodige omgivelser så langt øyet kan se – det er ikke rart at Vancouver omtales som en av verdens fem beste byer å besøke. Distributørene fikk mange muligheter til spenning og moro, med en tur langs kysten i en egen Sea Quest-speedbåt. De fikk blant annet krysse Capilano-hengebroen med fantastisk utsikt, og så både grizzlybjørner og sjøløver. Noen fikk til og med oppleve snø for første gang! Det var en tur for livet med mange nye opplevelser som ikke vil bli glemt.


Japan: Honolulu 2018

Honolulu er ansett som den optimale tropiske drømmedestinasjonen, og byen skuffet ikke våre japanske distributører. I løpet av seks magiske dager i paradiset på Hyatt Regency Waikiki Beach Resort and Spa, fikk de nyte hvite sandstrender langs blått hav og den spektakulære skylinen under et luksuriøst middagscruise. De reiste rundt på Oahu, besøkte det verdenskjente Diamond Head-krateret, nøt panoramautsikten og deltok på en tradisjonell luau med hula-undervisning og sjampanjefeiring.


Europa, Midtøsten og Nord-Amerika: Punta Cana 2018

Hvis sand, surfing og sol blir en perfekt ferietur, er seks dager i Punta Cana i Den dominikanske republikk en drøm som blir virkelighet. Lifestyle Rewards-turen 2018 tok distributørene med til Hard Rock Hotel & Casino (all-inclusive), hvor de fikk oppleve mye velfortjent moro. Gourmetmat, spennende aktiviteter, strender, bassenger og spa – til sammen ble det en uforglemmelig tur.

emerald

experience

Jeunesse er glade for å kunne vise denne anerkjennelsen og feire distributørene som har jobbet så hardt for å oppnå statusen Emerald Director, med en engangs incitamentreise, som vi arrangerer hver januar i det tropiske Maui på Hawaii. På denne reisen introduserer vi Emerald Directors til de godene som følger med Jeunesse VIP-livsstilen, som de nå har gjort seg fortjent til, samtidig som vi tilbyr en rekke eventyrlige, luksuriøse og kulturelle aktiviteter som oppmuntrer til gruppesamarbeid og relasjoner med selskapets lederne.

Mens alle Emerald Directors som har fullført tre måneder som kvalifisert Emerald Director eller over (siden november året før), utforsker de flotte fossene, de utsøkte strendene og andre naturperler i Maui, inviterer vi dem til å oppleve distinkte privilegier og oppdage fordelene med Jeunesses produkter og forretningsmuligheter i løpet av Emerald Experience.*


Høydepunkter under Emerald Experience 2018

Over 100 Emerald Directors var samlet på luksuriøse Grand Wailea Resort på Maui i Hawaii, for å nyte opplevelser i verdensklasse sammen med Jeunesse-familien. Sammen fikk de oppleve en fantastisk snorkletur, autentisk hawaiisk mat og en underholdende luau med flammer og hula-opptredener. Emerald Experience 2018 var helt uforglemmelig, og ga Jeunesse-lederne minner for livet fra det eksotiske paradiset i Hawaii.


Høydepunkter under Emerald Experience 2017

Grand Wailea Resort i Maui stod som vertskap for vår Emerald Experience 2017. Jeunesse-lederne fikk en skikkelig VIP-behandling mens de utforsket alt det øya hadde å by på mens de deltok i zipline, fotturer, snorkling mens de seilte med katamaran, og hvalsafari. Gjestene nøt rikelige mengder lokal mat og en spesiell Jeunesse Luau den siste natten i paradiset.

Diamond

Discovery

Diamond Discovery er kronjuvelen i programmet Jeunesse Lifestyle Rewards. Denne enestående feriereisen arrangeres hver sommer i noen av verdens mest prestisjefylte og eksotiske reisemål og har som mål å belønne våre kvalifiserte Diamond Directors med en opplevelse som gjenspeiler deres nivå av lederskap og hardt arbeid som gjenspeiler dere gode lederevner og harde arbeid, samtidig som reisen gir mulighet til kvalitetstid sammen med ledelsen i Jeunesse.

Vi ønsker velkommen alle nye Diamond Directors som har fullført tre måneder som kvalifisert Diamond Director eller over (siden april året før) og alle nåværende Diamond Directors som har fullført seks måneder som kvalifisert Diamond Director eller over (siden april året før), til å oppleve et liv i luksus under Diamond Discovery.


Høydepunkter fra Diamond Discovery 2018

Over 200 Diamond Directors var med på en fantastisk reise, der de fikk tilbringe mye tid sammen og glede seg over alt de hadde oppnådd. Turen var et cruise på Silver Cloud by Silversea, og både grunnleggerne Randy Ray og Wendy Lewis, visjonssjef Scott Lewis og mange andre globale ledere var med. Jeunesse-familien fikk oppleve alt fra historiske slott og kajakkturer langs de britiske klippene, til herlig mat i Dublin og brødbaking og whiskyproduksjon i Belfast.


Høydepunkter fra Diamond Discovery 2017

Under Diamond Discovery 2017 reiste Diamond Directors til den berømte Four Seasons Resort Bora Bora i Fransk Polynesia. Dette luksuriøse hotellet ligger ved hvite sandstrender, krystallklare laguner og romantiske viker på øyene. Sammen nøt lederne et holistisk spa, de opplevde spennende utflukter og tok for seg av tradisjonell polynesisk mat og underholdning. Det var en vakker og minneverdig ferie.


Diamond Discovery 2016

Lausanne i Sveits dannet en naturskjønn bakgrunn for Jeunesse 2016 Diamond Discovery. Over 150 Diamond Directors fra hele verden opplevde de majestetiske fjellene og turene i det sjarmerende landskapet. Gjestene besøkte historiske slott, reiste med tog og så de store sveitsiske alpene fra helikopter.

TIDLIGERE

SALGSINCENTIVEREISER


North America & Latin America: Dubai 2017

Distributørene i Nord-Amerika og Latin-Amerika besøkte den hypermoderne metropolen i Dubai i De forente arabiske emirater. Byen kan skryte av skyskrapere, glitrende sandstrender og fantastisk utsikt, og distributørenes besøk til Dubai inkluderer en blanding av historiske og moderne undervekt med en vakker ørken som bakgrunn.


Europe: Cancun 2017

Våre europeiske distributører sørget en reisen hvor alt var inkludert med opplevelsene og en generøse kreditt ved feriestedet Moon Palace Golf & Spa Resort i Cancún i Mexico, for at det fantes noe for enhver smak. Deltakerne slappet av på uberørte, hvite strender med utsikt over krystallklart vann mens de sippet til margaritas i solen, nøt en rekke typer vannsport og ble kjent med regionens fascinerende historie og kultur.


Asia Pacific, Africa & India: Prague & Budapest 2017

Praha og Budapest har dype røtter i europeisk historie, og begge byene tilbyr imponerende arkitektur, kunstkultur og muligheter for spennende utflukter. I Praha fikk distributørene våre opplevelsen av at de gikk gjennom en tidsmaskin der de besøkte katedraler, parker, hager og noen palasser av noen hjem. I Budapest opplevde de en rik blanding av tradisjonell og moderne arkitektur med bøhmisk stil.


Cruise i Middelhavet 2016

Jeunesse Distributors satte seil på Norwegian Epic for en imponerende tur til Middelhavets fineste opplevelser Cruiset startet i Barcelona og besøkte disse naturskjønne havnene: Napoli, Pompeii, Roma, Firenze, Pisa og Cannes.


Viva Jeunesse 2016

Distributørene reiste til det vakre Jamaica for en uke med sol og moro i paradiset. Gjestene deltok i teambyggingsaktiviteter på stranden, lekte seg i de tropiske bassengene og på vannskliene og spiste under stjernene under velkomst- og avskjedspartyene.


Stor-Kina: Tyskland

I Tyskland opplevde distributørene våre fra stor-Kina det fortryllende landskapet med bølgende åser og majestetiske fjell. De besøkte imponerende historiske landemerker, blant annet verdensberømte slott, monumenter og museer. De poserte også for bilder og plukket opp suvenirer fra sjarmerende butikker i bindingsverksbyene.

Vil du vite mer om våre luksuriøse Lifestyle Rewards-reiser? Ta en titt i det nedenstående dokumentet, som skisserer kvalifikasjonene og retningslinjene for hver reise.


Lifestyle Rewards Sales Incentive Trip policy


*Du kan bare delta på denne reisen det første året du innfrir kvalifikasjonskravene.

Vi synes det er viktig å gi våre topp ledere en førsteklasses opplevelse som er uten sidestykke i bransjen.

Er du klar for å leve ut drømmene dine med Lifestyle Rewards?